Zoeken naar wie wil er eens

Uw zoekactie voor wie wil er eens leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cross dress 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Cross dress in nylons string bodystocking
Geil geworden van de zon? Ik ook en wil graag daten met een man tussen 20 en 30 die slank is of een man tussen 20 en 54 die gespierd is. Ik ben cross dress sletje, in sexy zwart setje , goed lijf , ik ontvang. Fantasie is een trio te doen , dus twee vrienden samen ook welkom . Reageer met wie jij bent , leeftijd en looks !  

Cross dress in nylons string bodystocking
lingerie 64 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpslet
Hallo WIE wil zich laten leeg pijpen door 63 jarige lingerie slet die NIET TKAN ONTVANGEN liefst overdag in de week WIE ontvangt me ben van tussen AALST EN LEBBEKE geen kwakzalvers AUB  

pijpslet
Subteefje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
subteefje x
Ik ben een gehoorzaam en onderdanig vrouwtje. Jouw wil is wet. Ik hou van gedomineerd te worden. Jou lang pijpen, met mijn tong en lippen jou doen genieten.  

subteefje x
gisteren
Bert 18 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Ts/tv/shemale/cd vrouwelijk gezocht die me wil neuken voor NU
Hallo ik zoek dus iemand liefst onbehaard voor mij te komen neuken en ik wil jou wel pijpen ikzelf ben behaard aan mijn benen, armen, enz. en ik zoek iemand die me NU wil neuken in torhout en het liefst hygienisch en glijmiddel zelf meenemen groetjes bert Xxx  
Meid 28 jaar Limburg - HASSELT
Volledig glad, opgemaakt, en goeduitziende trav zkt man
Ik ben nieuwsgierig om mijn andere kant te ontdekken. Graag met een man die geduld heeft en mij wil behandelen als een vrouw.  

Volledig glad, opgemaakt, en goeduitziende trav zkt man
gisteren
Sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil op mij komen geilen
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren of zusjes zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes en lingerie. Ik draag thuis altijd nylons en damesschoentjes met open teen string bh met zelfklevende siliconeborsten en kleedje of rok met topje. Hou ervan om bekeken, uitgekleed en betast te worden. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Clitje zit in een kleine peniskooi maar kan tijdens de date uitgedaan worden. Jij kan mijn sissy lichaam en nylonvoetjes bewonderen,bespelen,verwennen, masseren,... terwijl jij met jou geile pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mij verwent, betast, bekijkt,..... Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af.  
Biss 52 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dates
hoi wil graag kennis maken met een coole CD/TV uit de buurt  
Jerre 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke travje gezocht!
Ikzelf m van 38 Regio leuven (ik verplaats) 1m88 87k Mannelijk beetje stoppelbaard Kort blond 18/6 cm Zoek een leuk slank travje, max 39j Die me is wil afzuigen. (Mss wel meer) Liefst regio leuven, maar verder is mss ook mogelijk. Indien intresse let me know!! (Iemand anders mag uiteraard ook iets laten weten) maar dit draagt men voorkeur weg. Liefst antw met foto!  

Leuke travje gezocht!
Melanie 42 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Pijpslet zoekt vaste persoon
Broek omlaag en pijpen. Meer valt er niet te zeggen. Zo wil ik dat je mij aanpakt.  

Pijpslet zoekt vaste persoon
Stefanie 33 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Veel is bespreekbaar
Hey. Ik ben een travestiet, veel kleedjes thuis. Maar als trav heb ik ook mijn seksuele noden. Ben je een man die het rustig wil doen en misschien soms hard. Ik hou ervan om als vrouw geneukt te worden, en jou te pijpen met veel speeksel en diep in me keel.  

Veel is bespreekbaar
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10